معرفی تخت بیمارستانی لگن دار خانگی
تخت لگن دار خانگی یکی از انواع تخت های پرکاربرد در منزل می باشد. مناسب برای تمام بیمارانی است که مجبورند به مدت طولانی در منزل بستری بمانند یا اینکه بر اثر یک حادثه ای مانند تصادف یا عوامل دیگر مانند بیماری دچار ضایعه نخاعی شده اند و قدرت جابجایی از روی تخت را نداشته و توانایی استفاده از سرویس بهداشتی را ندارند.
در طی سال های اخیر تختهای بیمارستانی لگن خور توانستند مشکلات این بیماران را رفع نمایند , این تخت ها معمولاً با ایجاد حفره ای درمیان خود تواانستهاند مشکلات این بیماران را حل نمایند.
این تخت ها دارای قابلیت شستشو بوده و رنگ بدنه الکترواستاتیک می باشد ،جنس بدنه و پایه های این تخت ها نیز معمولاً آهنی می باشد که قابلیت استفاده در منازل ،بیمارستان ها ، مراکز درمانی و … را دارا می باشند . استفاده از لگن برای بیماران بدحال ، بیهوش و یا بیمارانی که در کما هستند به شدت توصیه میشود، همچنین شما میتوانید از تخت بیمارستانی لگن دار در تمامی بخش های بیمارستان بهره ببرید ، از بخش تا آی سی یو بیمارستان تا بخش های دیگر.
تخت های لگن دار در دو نمونه برقی و مکانیکی موجود می باشند و به واسطه تعداد شکن هایی که در این طرح ها موجود می باشد کار را برای بیمار آسان کرده اند.

تخت بیمار لگن خور تکن شکن یکی از تختهای مخصوص بیماران است که توانایی حرکت از روی تخت را ندارند.
اگر قرار است شما یا یکی از عزیزان تان از بیمارستان خارج شوید و تیم مراقبت شما احتمالاً از شما خواسته اند قبل از اینکه مایل به ترخیص از بیمارستان باشید، یک تخت بیمارستان برای منزل خود تهیه کنید. تخت بیمار لگن خور تکن شکن یکی از انواع تخت هایی است که برای شما کاربردی است.
ویژگیهای تخت بیمار لگن دار خانگی تک شکن
- این تختها در ابعاد و اندازههای استانداردی تولید میشوند که به این شرح میباشد: طول ۲۰۰ سانتی متر، عرض ۹۰ سانتی متر، ارتفاع ۵۵ سانتی متر
- اگر برای شما هم قیمت تخت بیمارستانی در منزل اهمیت دارد، بهتر است بدانید که این نوع تختها قیمت بسیار مناسبی نسبت به دیگر انواع تختهای بیمارستانی داشته و بنابراین شما میتوانید تنها با هزینه ی اندک یک تخت بیمارستانی را خریداری نمایید.
- این تخت تک شکن مکانیکی قابل استفاده برای منزل و یا بیمارستان بوده و شما میتوانید از آن برای بیمار در هر محیطی استفاده نمایید.
- این تختها در قسمت لگن بیمار برای راحتی او و پرستارش، سوراخی تعبیه شده است که به همین جهت به این تختها لگن خور گفته میشود.
- تخت بیمار لگن خور تک شکن از انواع تختهای مکانیکی بوده و بنابراین جا به جایی شکن تخت به کمک یک هندل دستی استیل گاردونی انجام میشود.
- یک شکن موجود در این تخت در قسمت زیر سر بیمار قرار دارد و در حقیقت در مواقع لزوم برای راحتی، میتوان سر بیمار را کمیبالا و پایین نمود.
- این تختها تحمل وزن بالایی داشته و حتی تا وزن ۱۵۰ کیلوگرم را نیز میتوانند تحمل نمایند.
- در طرفین این تختها دو محافظ یا بدساید برای نگهداری بیمار از افتادن بر روی زمین وجود دارد که همچنین میتوانند به جا به جایی و یا غلط زدن بیمار نیز کمک کنند.
- این تخت لگن خور دارای چهار چرخ ترمز دار است که از لیز خوردن بدون کنترل و ناخودآگاه تخت در حالت سکون جلوگیری مینماید. در حقیقت در زمان هایی که تخت بدون حرکت ایستاده است، شما میتوانید با قفل کردن چرخ هاف از عدم حرکت تخت اطمینان حاصل نمایید.
- وزن این تخت بیمار لگن خور تک شکن چیزی حدود ۴۰ کیلوگرم وزن داشته و بنابراین وزن نسبتا سبکی برای جا به جایی دارد.
- جنس بدنه ی این تخت از پروفیل مقاوم و مستحکم بوده و بالا و پایین آن نیز از همین جنس اما به صورت آبکاری شده میباشد.
- پوشش رنگ بدنه ی این تخت نیز الکتروستاتیک بوده و بنابراین در شست و شو آسیب نمیبیند و شما میتوانید به راحتی با شست و شو تخت را از آلودگیها پاک نمایید.
- این تختها همچنین قابلیت نصب وسایل ارتوپدی را دارا بوده و شما میتوانید بسته به نیاز بیمار خود از انواع مانکی بار و یا وسایل و تجهیزات ارتوپدی استفاده نمایید.
- قسمت اصلی بدنه ی این تخت یعنی قسمت زیرین بیمار از یک صفحه ی مشبک ایجاد شده تا عبور و مرور هوا به راحتی از آن انجام گیرد.
- این تخت لگن دار فاقد تشک بوده و شما میتوانید بسته به نیاز بیمار خود از تشکهای ۵ یا ۱۰ سانتی متر و یا حتی تشکهای مواج (برای بیمارانی که طولانی مدت بایستی بستری باشند)، استفاده نمایید.

تخت بیمار لگن دار خانگی دو شکن یکی از انواع تختهای نگهداری بیمار میباشد که کارایی بالایی داشته و بیمار بر روی آن میتواند با آسایش تا بهبودی کامل استراحت نماید.
یکی از انواع تجهیزاتی که برای نگهداری بیمار در بیمارستان و حتی در منزل کارایی بالایی دارد و هم برای بیمار و هم برای اطرافیان و پرستار او شرایط بهتری را فراهم میکند، تختهای بیمارستانی مناسب میباشد.
تخت بیمار لگن خور دو شکن یکی از انواع تخت مکانیکی ارزان قیمت است که برای بیماران در منزل مناسب بوده و به عنوان تخت نگهداری سالمند نیز مورد استفاده قرار میگیرد.

ویژگیهای تخت بیمار لگن خور دو شکن
- این تختها با توجه به کارایی بالا قیمت مناسبی داشته و جزو تختها ارزان قیمت بیمارستانی به شمار میروند.
- ابعاد و اندازه ی این تخت بیمار لگن خور دو شکن به این شرح میباشد: طول ۱۹۰ سانتی متر، عرض ۹۰ سانتی متر و ارتفاع از زمین نیز ۶۰ سانتی متر
- این تختها تحمل وزن بالایی داشته و حتی برای بیماران سنگین وزن تا ۱۵۰ کیلوگرم نیز مناسب میباشند.
- به این تخت بیمار، لگن خور گفته میشود چرا که این تختها با دارا بودن یک سوراخ در قسمت لگن بیمار، راحتی را برای او به همراه میآورند.
- هر ۴ چرخ این تخت بسیار روان و از نوع ترمز دار بوده و حمل و جا به جایی بیمار بر روی تخت به راحتی امکان پذیر میباشد. در حقیقت در صورت لزوم به ایستادن، چرخهای این تختها قفل شده و از لیز خوردن و یا حرکت ناگهانی و بدون کنترل تخت جلوگیری مینمایند.
- این نوع تخت دو شکن بوده و در واقع از دو قسمت امکان خم شدن آن وجود دارد تا در صورت لزوم بتوان پاها و یا سر بیمار را بالا و پایین نمود.
- پایههای جدا شونده ی این تخت، امکان حمل و نقل و جا به جایی آنها را تسهیل نموده و در واقع شما میتوانید با جدا کردن پایه ها، این تختها را به راحتی میان مکانهای مختلف جا به جا نمایید.
- این تختهای دو شکن در هر طرف تخت محافظهای متحرکی دارند که از افتادن بیمار در حالت خواب جلوگیری کرده و همچنین به عنوان یک کمک دهنده برای غلط زدن و یا بلند شدن بیمار نیز استفاده میشوند.
- دارای محافظهای متحرک یا بدساید در اطراف تخت به منظور جلوگیری از افتادن بیمار در خواب و همچنین کمک به بیمار برای بلند شدن از روی تخت است. چرخهای روان در زیر پایههای تخت با قابلیت قفل شدن وجود دارد که در صورت نیاز پایهها از تخت جدا میشوند. تختهای دوشکن مکانیکی قابل استفاده در منزل بیمارستان، مراکز درمانی، خانههای سالمندان و آسایشگاهها میباشد.
- این تختهای مکانیکی دارای اهرمهای مقاوم، روان و قوی برای حرکت دادن سر و یا پای بیمار میباشند که برای بلند کردن هر یک از شکنهای سر یا پا یک اهرم جداگانه تعبیه شده است.
- افراد میتوانند بر حسب نیاز بیمار خود از تشکهای ۵ یا ۱۰ سانتی متری موجود که مخصوص تختهای بیمارستانی طراحی و تولید شده اند، خریداری نموده و برای این تخت بیمار لگن خور ۲ شکن استفاده نمایند. همچنین تشکهای مواج نیز برای جلوگیری از زخم بستر به خوبی بر روی این تختها قرار گرفته و قابل استفاده میباشند.
- این تخت بیمار دو شکن لگن خور برای بیمارانی که قصد استفاده ی کوتاه مدت از تخت را دارند بسیار مناسب میباشد.
مقایسه تخت های لگن دار مکانیکی با تخت های لگن دار برقی
عمده تفاوت تخت های لگن دار مکانیکی ساده با نوع برقی در تعداد شکن ها می باشد . در نوع برقی به خاطر مکانیزم تخت این امکان در اختیار بیمار است که در حالت های مختلف و در شکن های مختلف تخت را قرار دهد و لگن را متناسب با وضعیت دلخواه تغییر دهد و قابلیت تنظیم ارتفاع برای راحتی بیمار و همچنین قابلیت تنظیم زیرپا و پشت بیمار نیز در تخت لگن دار خانگی توسط شکن تخت تعبیه شده است و جایگاه این شکن ها بر روی تخت و همچنین بر روی موتورهای برقی کار گذاشته شده است ولی در تخت لگن دار مکانیکی این امکان وجود نداشته و ساده می باشد و به لحاظ قیمت هم ارزان تر است.
مزایای تخت بیمارستانی لگن دار برقی :
یکی از مزایای این نوع تخت ها قابلیت کم و زیاد کردن ارتفاع تخت است که میتواند از آپشن های مثبت آن به حساب بیاید.
تخت های بیمارستانی لگن دار برقی به شکلی طراحی شده که میتوان از آنها برای بیمارانی که حتی از اضافه وزن بالایی برخوردار هستند مراقبت به عمل آورد. قابلیت بزرگ و کوچک کردن عرض تخت برای جایدهی هر بیمار با قد و وزن های مختلف از دیگر مزایای تخت بیمارستانی لگن دار برقی به حساب میاید.
سیستم ماساژور و تحریک عضلات بیمار برای تشویق بیمار به حرکت این تخت ها از بهترین و پیشرفته ترین آپشن های تخت بیمارستانی لگن دار برقی محسوب میشود. با استفاده از این سیستم میتواند به پزشک . کادر درمان بیمارستان ها کمک شایانی به عمل آورد ، همینطور به بیمار در بهبود سریعتر و افزایش سرعت بازسازی عضلات بیمار کمک کند تا بیمار قدرت تحرک خود را بدست آورد.
تخت های لگن دار برقی با فناوری پیشرفته پیشگیری از سقوط منحصر به فرد iBed ، به شما در حفظ امنیت بیماران در طول مدت بستری در بیمارستان کمک می کند.
از این تخت میتوانبه عنوان تخت معاینه بیماران بد حال که دچار سانحه شدند و نباید به صورت دستی تکان بخورند نیز بهره برد.
معایب تخت بیمارستانی لگن دار (توالت دار) :
از معایب این نوع تخت ها میتوان به هزینه بالای نگهداری آن ها اشاره کرد و مورد دیگر عدم دسترسی آسان به قطعات الکترونیکی تخت به دلیل شرایط تحریمی ایران اشاره کرد.
یکی از اشکالات تخت بیمارستانی لگن دار (توالت دار) اندازه ی بزرگ بودن سایز آن در مقایسه با تخت های معمولی است که نمیتوان آنرا به راحتی در منزل و اتاق خواب قرار داد مگر در اتاق خواب هایی که متراژ بالا دارند.
قیمت تخت بیمارستانی لگن دار خانگی
برای خرید تخت لگن دار خانگی شما می توانیداز طریق تماس با تجهیزات پزشکی اکبری جهت خرید و انتخاب تخت مناسب مشاوره بگیرید و در سلامت بیماران خود گامی موثر بردارید، همچنین شایان به ذکر می باشد که ؛ سگروه مهندسی پزشکی اکبری با سابقه ی طولانی در زمینه پخش انواع تخت بیمارستانی از جمله تخت بیمارستانی برقی ، تخت بیمارستانی تک شکن ،تخت بیمارستانی دو شکن ، تخت بیمارستانی سه شکن ،تخت معاینه و … تخت ماساژ و انواع مختلف ویلچر فعالیت دارد و گارانتی محصولات خود را تضمین می کند.
برای اطلاع از آخرین قیمت تخت بیمارستانی و مشاوره با کارشناسان فروش با ما تماس بگیرید